Production Coordinator

Careers at Micronit

Vacature Production Coordinator

 

Micronit heeft een mooie functie voor een ondernemende persoon die productieprocessen praktisch kan coördineren, maar ook verbeteringen kan implementeren.

Functie

Als Production Coordinator coördineer en verbeter je de ondersteuning van het productieproces. Hieronder vallen activiteiten als planning, werkvoorbereiding en problem solving. Daarnaast is het structureel verbeteren van de ondersteunende processen een essentieel onderdeel van jouw functie. Je bent in staat om met een helikopterview het proces te overzien en verbeteringen te initiëren en te implementeren. Door in nauwe samenwerking met je collega Production Coordinator het hands-on werk te verdelen, is er voldoende tijd om de ondersteunende processen naar een hoger plan te trekken. Je werkt als een spin in het web samen met alle afdelingen binnen Operations. Buiten Operations is er frequent contact met QA, Sales, Projectmanagement en R&D.

Kennis, vaardigheden en ervaring

Jij beschikt over:

  • HBO werk- en denkniveau richting Procestechniek, Werktuigbouw of Technische Bedrijfskunde
  • 3-5 jaar relevante werkervaring in een technische omgeving
  • Ervaring met het werken met en inrichten van de planning- en productiemodules van ERP-pakketten.

Daarnaast ben je:

  • Klantgericht
  • Een teamplayer
  • Hands-on
  • Resultaatgericht
  • Goed in communiceren
  • Accuraat.

Je staat stevig in je schoenen, bent ondernemend en ziet en benut kansen voor verbeteringen.

Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Beheersing van Duits is een pré.

Over Micronit

Micronit Microtechnologies BV, opgericht in 1999, is een dynamisch en innovatief bedrijf gespecialiseerd in micro- en nanotechnolgieën, dat zich richt op het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van Lab-on-a-Chip producten voor vloeistofanalyses en MEMS producten aan academische en industriële klanten wereldwijd. Deze producten worden bijvoorbeeld toegepast in DNA analyse, medische testen en analytische apparatuur, maar ook in ruimtevaarttechnologie. Micronit heeft een uitstekende reputatie in de markt waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. De sfeer is open, respectvol en informeel. Daarnaast is er veel ruimte voor eigen initiatief in een atmosfeer die gebaseerd is op effectief samenwerken.

Dit doen wij vanuit onze locaties in Enschede (Nederland) en Dortmund (Duitsland). Kijk voor meer informatie over onze producten en ons team op de websites www.micronit.com en www.micronit.de.

We bieden

We bieden een mooie functie in een groeiende organisatie. Het betreft een fulltime positie voor 40 uur per week.

Informatie

Stuur je CV en motivatiebrief uiterlijk vrijdag 8 november 2019 naar jobs@micronit.com. Voor meer informatie, neem contact op met Caroline Sloot via 06 155 010 03.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.